Conference League

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Χάμαρμπι αποτελείωσε την Τζουργκάρντεν στο ντέρμπι που ξεκίνησε Κυριακή και τελείωσε… Δευτέρα

Παίζοντας με αναβολή μιας ημέρας τα 13 λεπτά που απέμεναν στο ρολόι του ντέρμπι της Στοκχόλμης μετά την αναβολή της Κυριακής από τους ταραξίες, η Χάμαρμπι θριάμβευσε με το 2-0 επί της Τζουργκάρντεν.

Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο φετινό Coference League, Τζουργκάρντεν, δεν θα προλάβαινε ν' αλλάξει πολλά στη μεγάλη αναμέτρηση με τη Χάμαρμπι, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το ντέρμπι της Στοκχόλμης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την Κυριακή, όπως θα έπρεπε. Κι αυτό διότι οι οπαδοί της ομάδας που θα συναντήσει το «τριφύλλι» του Ντιέγκο Αλόνσο αργότερα μέσα στη σεζόν, αποφάσισαν να κάνουν τα δικά τους.

Στο 76ο λεπτό και με τα δυο φοβερά γκολ του Μπεσάρα να έχουν διαμορφώσει το σκορ στο 2-0 για τη Χάμαρμπι από το πρώτο μέρος, οι ανεγκέφαλοι από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων αρχίζουν και πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς σταματά άμεσα, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στ' αποδυτήρια, η Αστυνομία - αν και αρχικά ήθελε την οριστική διακοπή - αποφασίζει εκκένωση κερκίδων.

Ο κόσμος δεν υπάκουσε κι αποφασίστηκε η αναβολή μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ώστε για κάτι περισσότερο από 13 λεπτά να βρεθούν ξανά στον αγωνιστικό χώροι οι παίκτες και να τελειώσει το παιχνίδι. Η Χάμαρμπι πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη του ντέρμπι και το γιόρτασε με μερίδα οπαδών που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, περιμένοντας για ν' αποθεώσει τους πρωταγωνιστές.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x